Wednesday, 11 July 2012

INSTAGRAM via Android

 . . hi . . rasa nyer dah lama jedy x berceloteh kat laman ni kan . . heee . . agak kesibukan dikit - dikit . . entry kali ni jedy nak kongsikan mengenai INSTAGRAM . . pernah dengar x sebelum ni . . app ni khas untuk pengguna ANDROID , iPHONE n BBerry sahaja . . yang pakai fon biasa . . sorry dari jedy . . 

 . . 1st dulu , jedy main download je app ni kat Market . . tapi bila dah lama da lam fon , ase menyemak plak kan . . tetiba , terdetik di pintu hati nak try - try la guna app ni . . kot - kot best . . 

 . . jedy pon try la . . 1st , kena buat account instagram . . pastu , baru bole guna . . .owww . . baru tau jedy . . upe - upe nyer , ni utk editting pic . . berbaloi ! . . memang minat jedy tu . . ni jedy nak kongsi kan dengan korang pics yang telah di edit oleh jedy guna INSTAGRAM . .


# my sis at taman tasik


# camera n me . . love it !



# smile lorh my sis . .



# my little jedy


# love it more then much . .


# me at singing centre


# i love m16 . .


# melaka ka?


# my little alieyya


# convo time . .